Vergroot je persoonlijke effectiviteit: Willen x Weten x Kunnen x Durven

De processen die we – vaak onbewust – doorlopen zijn enorm van invloed op onze persoonlijke effectiviteit, of daadkracht. Hoe vaak is een goed idee al in de kiem gesmoord, door het gebrek aan: wilskracht, kennis, kunde of lef…?
Ga bij jezelf maar eens na hoeveel remmingen er dagelijks door je hoofd gaan door de gedachten die worden uitgesproken door jouw tweede stem. En als jij denkt dat je geen stemmetje in je hoofd hebt… Wat je nu net hoorde in je hoofd… Dat is dat stemmetje in je hoofd. ;-).
Dus stel je eens voor als je die stem kon uitschakelen en 1 x 2 x 3 x 4 (willen x weten x kunnen x durven) = 24… kan benutten.
Door bewust te worden van – en inzicht te krijgen in jouw daadkracht profiel ben je na deze masterclass vast beter in staat dat stemmetje uit te schakelen en dingen gewoon WEL te doen.
Iets op een andere manier doen, begint met ‘afleren’ hoe je het deed en accepteren dat je ‘kunt falen’. Het betekent dat je ‘voorzichtig’ gaat oefenen, maar je zult eerst jezelf en anderen moeten overtuigen dat je het wilt.

Bart Hufen, Digital Transformer & Gamification Master, BrandNewGame
Auteur, spreker en oprichter van ‘BrandNewGame’ dat zich richt op het ontwikkelen van serious games en gamification platformen en de ‘Gamification Academy’, wat een netwerk is van gamification professionals met als doel het verspreiden van kennis en kunde binnen dit vakgebied. Bekijk hier het volledige programma

Schrijf je in vóór 1 oktober  en profiteer van €100,- korting! Je betaalt slechts € 499,- excl. BTW. Daarnaast ontvangt elke 2e  persoon van dezelfde organisatie € 50 korting op het geldende tarief.

OVERZICHT NIEUWS