Transformatie in de zorg; van statisch naar dynamisch

Succesvolle organisaties weten de tand des tijds naar hun hand te zetten en worden game changer op het zakelijk speelveld. Ontdek hoe je game elementen kunt gebruiken om jouw organisatie te transformeren van statisch naar dynamisch. Ervaar hoe je jouw effectiviteit als HR manager kunt verbeteren en de invloed op teams kunt vergroten. Ontdek hoe je onderling plezier kunt hebben terwijl je een veranderplan samenstelt!
Monique Kappert, manager Kwaliteit & Innovatie van Franciscus Gasthuis deelt hoe het ziekenhuis continu in beweging is. Dit vraagt ook een mee veranderende afdeling Kwaliteit & Innovatie. Om met het hele team op een unieke en actieve manier na te denken over de ondersteuning van het ziekenhuis bij continu verbeteren, hebben we een GameStorm georganiseerd. Dit leverde een dag met veel energie, goede sfeer en concrete ideeën en acties op.
Jacco Boon, Verandermanager, Verbinder, Directeur van CINX heeft de afgelopen 20 jaar voor verschillende nationale- en internationale organisaties leiding mogen geven aan transformaties zoals het fuseren van ziekenhuizen tot het begeleiden van internationale in- en outsourcingstrajecten. Hierbij maakt hij veel gebruik van gamification methodes. Adoptie van een verandering is maatwerk, is één van zijn uitdrukkingen.

Tijdens deze korte, dynamische sessie leggen zij samen uit welke game mechanieken effectief werken bij verander vraagstukken, met in het bijzonder de GameStorm methodiek.

Kortom, laat je inspireren hoe je op basis van bewezen spelmechnieken de motivatie van jou zelf, het team of zelfs de hele organisatie eenvoudig kunnen vergroten! Bekijk hier het volledige programma

Schrijf je in vóór 1 oktober  en profiteer van €100,- korting! Je betaalt slechts € 499,- excl. BTW. Daarnaast ontvangt elke 2e  persoon van dezelfde organisatie € 50 korting op het geldende tarief.

OVERZICHT NIEUWS